Followers

Thursday, 14 February 2013

Sah Memang Kerajaan Barisan Nasional Taja Psy Tempoh Hari ??!!



Puak mana yang cakap kerajaan bayar RM2 Juta untuk persembahan PSY hari tu.... Tu la kalau tak tau sumber yang sah janganlah nak main spin je... Jelas sekarang ni puak mana yang suka tabur fitnah... Lain kali jangan percaya dengan spin puak Pakatan Haram tu !

Scooter Braun Projects, syarikat pengurusan bintang popular Korea Selatan Psy, yang dikenali dunia dengan lagunya ‘Gangnam Style’, hari ini menyatakan bahawa mereka tidak pernah diminta atau dibayar oleh kerajaan Malaysia untuk persembahan penyanyi itu di Pulau Pinang kelmarin.

Dalam kenyataan yang dikeluarkan kepada Bernama hari ini, pengurusan itu menegaskan bahawa berita dan artikel yang tersebar dalam Internet, yang mendakwa sebaliknya, adalah anggapan semata-mata dan ternyata tidak benar.

“Scooter Braun Projects ingin menegaskan bahawa kami tidak pernah diminta atau dibayar oleh kerajaan Malaysia untuk persembahan artis itu di Pulau Pinang, Malaysia baru-baru ini,” menurut kenyataan itu.

Pengurusan itu turut menafikan dakwaan di beberapa blog kononnya kerajaan Malaysia menaja persembahan artis itu pada Rumah Terbuka Tahun Baharu Cina 1Malaysia di Pulau Pinang, Isnin lepas.

Semalam, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menjelaskan bahawa persembahan Psy di Rumah Terbuka Tahun Baharu Cina 1Malaysia itu tidak melibatkan wang rakyat.

Beliau juga berkata orang ramai tidak dikenakan apa-apa bayaran untuk menonton persembahan artis yang turut mempopularkan gaya tarian lagunya itu.

Persembahan Psy ialah kemuncak majlis yang dihadiri ribuan orang anjuran Barisan Nasional Pulau Pinang, di Han Chiang College.


UrukHai.

2 comments:

  1. bodoh..dahtu bagi tau lah sapa yang taja??!!bengap nak tipu rakyat tak pandai sama macam taun blog ni!sudah sudah la jadi bangang, takkan nak bangang sapai mampos?kihkihkih!

    ReplyDelete
  2. Anon 0935 tulisan kamu menandakan kamu lagi rendah dari mereka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...