Followers

Wednesday, 16 January 2013

HOT !! Selepas Pisau.Net Dicari, Kini Masa untuk Anak Sungai Derhaka Pula ??!!Buru dan hadapkan ke Makamah. Tindakan mencari dan memburu Bloggers yang tegar dengan fitnah ini setelah  begitu banyak Fitnah yang disebarkan untuk mengelirukan rakyat yang kononnya ada penglibatan rasuah serta membuatkan pembaca mengesyaki pelbagai keburukan, rasuah, korupsi malah melebelkan PM sebagai  pembunuh juga membuatkan rakyat percaya dengan rekaan fitnah, seterusnya keliru mengenai kes yang melibatkan Altantuya.  

Membuat pelbagai kekeliruan kepada rakyat dengan fitnah terhadap Rosmah dengan mengaitkan Deepak yang kononnya banyak bukti dalam kaitan Deepak dan Rosmah malah DS Najib sendiri terlibat dalam penyelewengan serta rasuah.   

Tindakan begini  juga amat diharap oleh kebanyakan bloggers kerana disyaki juga dialah pembocor maklumat kepada tawaran RM 1000 untuk sesiapa yang dapat menjadi pencacai DAPigs dan membocorkan  identiti blogger Pisau.net yang sekali gus menjadikan Pisau serta ahli  keluarganya terancam.Lanjut Mengenai ini Klik : MKP.

P/s : Tak dak sapa-sapa nak tawarkan RM1000 pulak ker untuk cari bloggers ni ?? heh heh heh..


UrukHai.