Followers

Sunday, 3 March 2013

"POLIS ANJING UMNO MAMPUS..."?? Betapa Kurang Ajarnya Jonathan Lin Ini.. ??!!

"Padan muka, menteri dalam negeri hisham nak pi hisap dulu si pengganas sulu itu, tak berani mengambil tindakan sewajarnya, akibatnya, dua POLIS ANJING UMNO MAMPUS... kedaulatan Malaysia tergadai sewenang-wenangnya oleh bn umno... baguslah, masih nak sokong lagi kerajaan dayus macam ni..." - Jonathan Lin 
Tatkala negara menangisi pemergian dua orang perwira Negara yang gugur dimedan pertempuran bagi mempertahankan Negara, ada juga makhluk bergelar manusia berlatarbelakangkan Chauvinis Cina DAP ini sanggup mengeluarkan kata-kata NISTA terhadap kedua pejuang Negara ini...

Kebanyakan Orang Malaysia mengangkat pengorbanan dua perwira ini sebagai pejuang yang mulia dan murni mempertahankan tanahair, namun, perangai budak Chauvinis DAP ini sebagai perangai yang tidak boleh diterima...

Ketaksuban beliau kepada politik chauvinis DAP ini terserlah...!

Si Jonathan ni terlalu celupar sehinggakan menyinggung banyak pihak terutamanya keluarga si Mangsa dan lebih-lebih lagi para pejuang yang sedang melaksanakan amanah Negara di sana.

Orang seperti beliau ini tidak layak bergelar rakyat Malaysia kerana tiada semangat patriotisme dan mengamalakan politik sempit yang jumud dan layak saja ditendang.


Sumber


UrukHai.

6 comments:

  1. Harap Jonathan Lim BABI ni mampos mcm Hanjing jugak...berambus kau Malaysia

    ReplyDelete
  2. ni FB mamat biadap tu https://www.facebook.com/jonathanlin1974

    ReplyDelete
  3. pehh...ikut hati aku memang mampus kominis ni...jonathan lancai....seandainya aku dapat jejaki dia memang sampai lubang cacing aku cari dan kerat....katanya berbau semua melayu termasuk islam....jadi mana perginya perjuangan kita seperti mana nabi muhammad perjuangkan....bangunlah bertindak segera

    ReplyDelete
  4. "anjing" tu dah tutup FB dia ke? saya cuba buka page tu kata samada dah remove atau tutup...... penakut rupanya!

    ReplyDelete
  5. Mamat Jonathan Lin mmg dah lama tutup FB account dia sbb kecut, tapi his YouTube channel is still active, boleh leave yr comments there http://www.youtube.com/user/JonathanLin1974

    ReplyDelete
  6. Tolong sebarkan, mamat Jonathan Lin ni dah buka balik his FB account. Hari tu dia took it offline lepas mulut celupar panggil wira negara yg terkorban sebagai "anjing umno dah mampus".

    Facebook dia https://www.facebook.com/jonathanlin1974

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...