Followers

Thursday, 15 November 2012

Perogol akan mendapat Immuniti!! 18SG!!


Salah satu hukum hudud ciptaan Parti Islam Semalaysia (PAS) dari 15 hukum hudud ciptaan mereka adalah seperti berikut :

Jika seseorang wanita di rogol maka dia mesti membawa 4 orang saksi untuk mengesahkan bahawa wanita tersebut telah di rogol...jika gagal wanita tersebut akan di sebat 80 kali kerana memfitnah perogol tersebut....

Wah bagus sungguh hukum hudud Parti Islam Se-Malaysia (Pas) ni ... padanlah ramai pengikut Nik Abdul Aziz Nik Mat ni ... agaknya mereka ni tergolong dalam golongan suka merogol...kita sangka baik ajelah ngan puak-puak ni yer...

Dato' Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang dia ni x payah dengarlah cakap dia...dia sendiri terkenal dengan putar alam dia...kalau nak tanya anak Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat si Nik Mohamad Abduh lagi x guna sebab anak murid dia pun dia pukul dahsyat.

Apa kata kita tanya Godfather Rev Anwar Ibrahim atau anak dia Sister Nurul Izzah tu berkenaan hukum hudud mereka ni.

Ulamak-ulamak seperti Mohd Nor Deris, ustaz-ustaz Sekolah Pondok (المدرسة المنزلية) agaknya boleh ulas lebih sikit tak...kalau xleh ulas ramai nanti yang bercita-cita tukar kerjaya menjadi perogol.

Dan sekiranya tiada "4 saksi", ini (gambar dibawah) yang akan berlaku kepada Perogol tersebut apabila rakyat mengambil tindakan sendiri?..Ullppp! hangpa mau ka?!


Maka dengan ini perogol bersiri akan merubah kerjaya mereka sebagai "Perogol Tegar" dan menjadikan   salahlaku  "ROGOL" tersebut sebagai satu "KERJAYA"...sama-sama kita tunggukan...HHHAAAAARRRRKKKKTTTUUUIIIIIHHHHH!!!!


Sumber Rakan FB Uruk.

UrukHai.