Followers

Friday, 16 November 2012

Mat Sabu Cium Ustazah Abby Abadi Dalam Iklan Mee Segera??!! 18SXNah Ambik kau, dulu sentiasa kutuk BN bawa pembangunan Mi segera bila ada PRK. Sekarang kerana nak cari pengaruh untuk PRU13, Pas ternyata begitu pelahap pengaruh sehingga mengadakan Ustazah dan Ustaz Segera kalangan artis. Kalau dulu mereka ni semua dilabel Pas sebagai Syaitan, tapi kini mereka tu semua adalah malaikat pembawa rahmat publisiti untuk Pas.


Memperkenalkan Glurp..2x.!!! m m m Muahhkan dirimu bersama Abang Mat dengan Produk Terbaru "Ustazah Segera" hati mana yang tidak Glurppp....Juga, akan muncul juga tak berapa lama lagi "Pek Ustaz Segera" keluaran PAS CTSB (Pas Cakap Tak Serupa Bikin).

Pas sepatutnya dibubarkan dan tubuh Kelab Peminat sahaja yang boleh dirantingkan kepada beberapa cabang. Kelab artis, Kelab Ulamak dan Kelab Ular dalam semak.

Apa-apa pun yang ketawa terkekeh kekeh gumbira ialah Abang Mat Sabu...mestilah mmmmuahhhh cukup2 dengan Ustazah segera..tapi kalau Ustaz Segera tu pulak, mungkin Pas boleh hadiahkan sebagai ufti untuk Anwar...

Sumber Rakan FB Uruk.

UrukHai.