Followers

Wednesday, 14 November 2012

Kesian Kak Jah, Didalam Dilema !!


Diberitakan Dr.Wan Azizah tidak lagi akan bertanding dimana-mana kerusi Parlimen dek kerana pernah meletakkan jawatan sebelum ini dan kerana pengorbanan beliau terhadap suami tersayang Si Al-Jubury.

Namun beliau masih lagi layak untuk bertanding di kerusi dewan undangan negeri (Dun) sama ada di Pulau Pinang atau pun tempat beliau mendaftar sebagai pengundi di Selangor dimana beliau menetap sekarang.


“Saya mahu bebas berkempen di semua tempat,” kata Dr Wan Azizah.

“Jika saya bertanding, saya akan terhad kepada kawasan saya,” tambah ibu kepada Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar itu.

PKR Selangor telah menawarkan empat “kerusi Dun selamat” kepada beliau — Kota Anggerik, Seri Muda, Seri Setia dan Sementa.

Bagi rakyat Malaysia sekarang, apalah sangat dengan Dr.Wan Azizah ni..apa jasa beliau untuk rakyat?,mahupun di Permatang Pauh sekalipun.Beliau hanyalah 'puppet' untuk mengaburi semua mata yg tertumpu pada Al-Jubury yang terkenal dengan 'Aksi-Aksi' lasak katil dan juga seorang yang memberi 'ORDER'  sepenuhnya untuk Fuckatan Rakyat.

Jah...Abg sayang Jah Taw!...(alah, apa barang, 'China doll' baru syoik)

p/s : Pada Kak Jah..kalau nak bertanding jugak,sat tunggu 'MAHARAJA LAWAK MEGA' Astro naa...huhuhu kesian Kak Jah!......

Sumber MMI klik sini

UrukHai.