Followers

Saturday, 31 August 2013

Kecoh Di dataran Merdeka Semalam, Mamat Botak Buat Kacau ??!!


Fuyyoo..walaupun nampak macam gangster tapi Uruk cukup 'Respect' dengan mamat botak ni, kalau semua berpendirian dan bersemangat Patriotik macam mamat tu dan semua rakyat menyokong Barisan Nasional nampak macam tak 'best' la pulak politik di Malaysia ni tak? hehe gurau je..

Punya sanggap si A Samad Said (Sasterawan Gila), Hishammudin Rais (Mangkaq Hayun), Adam Adli (Mat Sanggap) dan Safwan Awang boleh pulak berceramah sewaktu menunggu 'countdown' semalam..apa dioarang ingat Malaysia ni bapak diorang punya ke suka suka nak kibarkan bendera selain bendera Malaysia ?

Apa apa pun korang semua nilaikan sendiri yang mana relevan dan tidak.


UrukHai.

6 comments:

  1. murahnya harga diri Pak Samad sekarang ini kenapa begina Pak Samad tidak seperti yang saya kenal dahulu dimana kewarasan yg dahulu..

    ReplyDelete
  2. kecut perut jugak dia orang denganb brother tu,sebenar ini sahaja cara nak kecutkan hati mereka...mereka ingat merak aje yang hebat dan berani..Abang botak best. I like

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau brother tu bangsa India, malunya kita org Melayu yg dah lupa sejarah bagaimana utk mendptkan kemerdekaan suatu ketika dahulu....

      Delete
  3. sy pasti brother tu bangsa india .majoriti bangsa india di negara ini fasih ckp melayu kecuali cinabeng yg tk sedar diri hanya segelintir shj yg fasih ckp melayu !

    ReplyDelete
  4. Malu dulu pernah jadi anak didik samad tua kutuk tak sedar diri ni. dah tua nak @*%@%#, duk rumah lah jaga anak dan bini kedua awak tu!!!

    ReplyDelete
  5. dah dapat banyak duit dari pkr

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...