Followers

Friday, 7 December 2012

HOT !! INSPEKTOR ALEEZA PASTI PANAS TELINGA DENGAR KAK ERMA BUAT REPOT ??!!




Bila pengarah dan pelakon Erma Fatima mengeluarkan statement kepada artis yang masuk pembangkang untuk dapatkan duit...

Al-maklumlah sejak kebelakangan ini kan ramai artis yang dah tak laku masuk pembangkang....bila dah masuk pembangkang hentam balik kerajaan...kan bengong namanya tu..

Masa diri tu laku berlakon dengan Polis Diraja Malaysia iaitu sebuah organisasi dalam Kerajaan....tapi bila dah join pembangkang Kerajaan pun di kutuk...ibarat anjing makan tuan...

Uruk suka nasihat Kak Erma kepada artis yang join pembangkang :

"Jangan biarkan politik jadi Window Dressing..utk apa kita pergi kampung hanya untuk jual nama kita... 
kalau setakat merelakan diri jadi Window Dressing...anda membazir masa..lebih baik anda pergi berlakon dan dapatkan rezeki... 
mereka akan bayar tapi bila depa dah dapat apa yang depa nak maka anda tidak akan bernilai lagi.."



Sumber Klik Sini.



UrukHai.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...