Followers

Thursday, 19 September 2013

"This Balls Belong To Lim Dynasty" ??!!


Biasalah mungkin semua orang dah tahu yang DAP ini sememangnya menipu dalam apa jua gerak kerja yang dilakukan oleh DAP dan rakan sekutunya PR itu sendiri, kalau tidak mana akan pokok bergoyang kalau tiada angin yang meniupnya ya tak?

Uruk mendapat maklumat semalam  mengatakan seorang ahli DAP dari johor yang berbangsa cina telah berani mati kehadapan untuk mendedahkan segala-gala melalui penulisannya di dalam sebuah blog  klik : http://thedapinsider.blogspot.com/. Beliau bertekad untuk menceritakan segala-galanya mengenai kejahatan keluarga Dinasti Lim yang kini bagai terumbang-ambing untuk mempertahankan legasi mereka agar terus berkuasa dalam DAP.


Ahli DAP ini juga menceritakan bahawa beliau sering diganggu oleh taiko-taiko upahan belaan dinasti Lim sehingga terpaksa membawa diri lari ke Indonesia. Ikuti kisahnya dibawah ini:
Nama saya Peter dan saya adalah ahli DAP sebuah cawangan di Johor.Saya menyertai DAP sejak tahun 1998.Saya masuk DAP kerana percaya parti DAP memperjuangkan demokrasi tulen untuk rakyat Malaysia.Walaupun saya seorang yang cerdik dan memilki ijazah tetapi saya pun tertipu dengan DAP.Mereka bukan berjuang untuk rakyat Malaysia tetapi berjuang untuk Dinasti Lim.
Kerana saya terlalu lantang melawan Dinasti Lim terutamanya dalam kes penipuan CEC hidup saya menjadi tidak aman.Saya sering diganggu oleh taiko-taiko yang dipelihara Dinasti Lim.Untuk sementara waktu saya melarikan diri ke Indonesia kerana gangguan taiko Lim.Hidup saya lebih aman disini dan saya akan berjuang daripada jauh untuk memastikan semua rakyat Malaysia tahu kejahatan Dinasti Lim.
Tujuan saya membuka blog ini dalam bahasa melayu untuk menceritakan kepada semua rakyat Malaysia tentang kejahatan Dinasti Lim.Saya tidak mahir menggunakan bahasa melayu.Mujurlah ada seorang rakan berbangsa melayu yang pernah bekerja sebagai pegawai seorang bekas wakil rakyat DAP menolong saya. 
Mulai hari ini saya akan menulis tentang penipuan pemilihan CEC.Saya akan dedah sampai habis bagaimana cara Dinasti Lim,Tony Pua,Anthony Loke manipulasi undi untuk memastikan mereka terus berkuasa dalam DAP.

UrukHai.